Helene Blum og Harald Haugaard
NORDISK JUL
Helios Film- & Kulturhus
mandag den 16. december 2019 kl. 19.30


Helene Blum, sang og violin
Harald Haugaard, violin
Kirstine Elise Pedersen, cello
Mikkel Grue, guitarer
Sune Rahbek, slagtøj
Featuring Esbjøn Hazelius (S), sang, cittern og violi


Det er efterhånden blevet en tradition, at de lokale musikere Helene Blum og Harald Haugaard spiller julen ind i Faaborg Musikforening. Og selvfølgelig skal de det. Det er foreningens formål, at præsentere musikere i verdensklasse for medlemmerne, og når der nu bor et par af slagsen i området, er det jo helt naturligt, at de lægger vejen forbi Helios Film og Kulturhus.

I år er temaet Nordisk Jul, og som sædvanligt har sangerinden og violinisten inviteret en håndfuld af deres bedste venner og kollegaer med på scenen for at sætte den helt rette julestemning.

Blandt andet har de inviteret Esbjörn Hazelius med på tur rundt i Europa. Han er kendt for sine inderlige, fortællende sange og umiskendelige vellyd. Dermed bliver han også den første mandlige sangstemme i Blum og Haugaards julekoncert, og man kan godt skrue op for forventningerne til duetterne mellem Blum og Hazelius stemmer

Det blive danske og svenske folketoner, der flyder sammen i fælles nordisk klang, når toppen af de to landes folkemusikere møder hinanden.

www.faaborgmusikforening.dk


Varighed: ca. 2 timer