Betingelser
Betalingskortgebyr - Gælder kun firmakort og kort udstedt udenfor EU
Der vil i forbindelse med betaling blive pålagt et betalingskortgebyr til Nets. Du vil kunne se det nøjagtige beløb, inden du godkender købet. I listen herunder kan du se de gældende takster. BEMÆRK: Alle kortgebyrer er inkl. 25 % moms.

Korttype Pris
Dankort, VISA/Dankort 50,01 - 100,00 DKK 1,38 DKK
Dankort, VISA/Dankort over 100,00 DKK 1,74 DKK
MasterCard udstedt i Danmark 1,00% af transaktionsbeløbet (Min. 0,88 DKK)
MasterCard udstedt i udlandet: 1,00% af transaktionsbeløbet (Min. 2,44 DKK)
VISA 1,00% af transaktionsbeløbet (Min. 2,44 DKK)
VISA Electron udstedt i Danmark 1,00% af transaktionsbeløbet (Min. 0,88 DKK)

Betaling

Der kan betales med følgende korttyper:
  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa Elektron
Købssummen trækkes først fra din konto, den dag vi sender billetterne. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Billetten A/S krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til Nets/Euroline, og Billetten gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Priser

Billettens pris er inklusive moms.

Har du valgt "Print@Home"?

Billetterne mailes til dig som en vedhæftet fil i PDF-format. Hvis du ikke kan læse filen med billetterne, skal du installere en PDF-læser fra firmaet Adobe Systems – den kan du hente her: Adobe Reader

Har du valgt "Forsendelse"?
Vi anvender Post Nord ved forsendelser. Der pålægges et forsendelsesgebyr på 40,00 DKK pr. ekspedition incl. ordregebyr.


Billetter købt på internettet sendes, så de er fremme senest 10 hverdage efter bestilling. Hvis ikke du har modtaget din bestilling senest 10 hverdage efter bestillingen, bedes du kontakte os.

Aflysninger
Aflysning omfatter her kun, at arrangementet slet ikke gennemføres.

Ved aflysning refunderes hele billettens pris excl. gebyrer ved henvendelse til det sted, hvor billetten er købt. Billetter, der er købt via www.billetten.dk, refunderes ved henvendelse til:

Billetten A/S
Birkemosevej 7 A,
6000 Kolding

Send os dine billetter med dit registrerings- og kontonummer vedlagt – så overfører vi pengene til dig. Forsendelses-, betalingskort- og billetgebyr refunderes ikke.

Se endvidere punktet forbehold.

Reklamation
Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet, skal rettes direkte til arrangøren. Er der imidlertid noget, du er utilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Billetten A/S på service@billetten.dk.

Fortrydelsesret
I HENHOLD TIL FORBRUGERAFTALELOVEN "LOV OM VISSE FORBRUGERAFTALER § 18 stk. 2, nr. 13", ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Forbehold
Billetten A/S formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør.
Billetten A/S hæfter derfor ikke for tilbagebetaling i forbindelse med aflysning. Billetten A/S kan ikke påtage sig noget forretningsmæssigt ansvar herfor.

BILLETTEN A/S TAGER FORBEHOLD FOR FEJL I DE VISTE PRISER OG FOR UDSOLGTE ARRANGEMENTER

Sprog
Alle kontrakter indgås på dansk.