Faaborg Musikforening præsenterer: Helene Blum og Harald Haugaard
"Vær Velkommen"
Helene Blum og Harald Haugaard m/musikere

Torsdag d. 7. december 2017 kl. 19.30
Nummererede siddepladser
Varighed: ca. 2 timer

"Vær velkommen"
Helene Blum og Harald Haugaard

Helene Blum og Harald Haugaards inviterer traditionen tro hvert år i december nordiske gæster med rundt på juleturne. Julegæstebudet i år har fået titel efter Grundtvig og Berggreens stærke salme "Vær velkommen Herrens år", der både rummer hjertelighed, eftertanke og årets gang gennem lyset og mørket.
Efter sidste års store jubilæumsfejring er det en glæde i år at præsentere et helt nyt håndplukket line-up af excellente musikere. For første gang præsenteres in-strumentet to-radet harmonika ved den norske spillemand Kristoffer Kleiveland, og det svenske nationalinstrument Nøgleharpen ved Josephina Paulsson tilbage i koncerten. Den unge danske bassist Mathæus Bech samt ikke mindst den enestående pianist og komponist Christoffer Møller fuldender et spændende og smukt line up. Traditionelle nordiske sange og melodier fremføres i et elegant og smukt udtryk fuldt af integritet og intuitivt sammenspil på højeste niveau.
Et gammelt tysk digt siger: "Wie Christi Lieb" umfing die Welt Der Kranz das Jahr zusammenhält. "Som Kristi kærlighed omfavner verden således holder kransen året sammen"

De nordiske gæster bydes velkommen til Blum og Haugaards koncert og publikum i Tyskland og Danmark bydes velkommen ind i varmen til forventning, julefred og fejring; kort sagt "Vær velkommen" til alle.


Helene Blum: sang & violin
Harald Haugaard: violin
Christoffer Møller (DK) klaver
Josefina Paulsson (S) Nøgleharpe
Kristoffer Kleiveland (N) harmonikaer
Mathæus Bech (DK) kontrabas og guitar

Arrangør: Faaborg Musikforening
www.faaborgmusikforening.dk