Danske sange med japanske toner
Faaborg Museum
onsdag den 1. november 2017 kl. 19.30
Danske sange med japanske noter
Signe Asmussen, sopran
Erik Kaltoft, klaver

Aftenen byder på en utraditionel koncert med danske sange krydret med musik, der er komponeret med inspiration fra Japan. Her kan man høre kendte såvel som mindre kendte sange af blandt andre Carl Nielsen, Thomas Laub, Ib Nørholm og Matti Borg, der bringer minderne frem om den danske sommer i fuldt flor, og sange af nyere danske komponister, der har ladet sig inspirere af japansk kultur: Gunnar Berg og Vagn Holmboe.

Signe Asmussen, sopran, uddannet på Det Danske Musikkonservatorium og debuterede i 2001 i solistklassen med strålende anmeldelser, der udråbte hende til "en sanger med ekstraordinære muligheder" og en "vokal intimforfører". Hun har for alvor slået sit navn fast som en af mest alsidige og karismatiske yngre sangerinder. En musikalsk kamæleon, som uden problemer boltrer sig i snart alle genrer.

Med sig har hun pianisten Erik Kaltoft, uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og tidligere professor på Syddansk Musikkonservatorium. Han har turneret verden rundt med adskillige ensembler.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Faaborg Musikforening.
www.faaborgmusikforening.dk
www.faaborgmuseum.dk

Varighed: ca. 2 timer