Koppel & søn og datter - koncert+foredrag
Koppel & søn og datter
Anders, Benjamin og Marie Carmen Koppel
Koncert samt foredrag

Den 24/10
Foredrag kl. 18:00 - Dørene åbner kl. 17:00
Koncert kl. 19:30
Nummererede siddepladser

Har du nogensinde været en lille smule forvirret over, hvordan det egentlig hænger sammen, med alle de der musikere i Koppelfamilien? Så har du nu chancen for at blive klogere.
Som optakt til koncerten om aftenen, har vi inviteret Anders og Benjamin Koppel til at holde et foredrag om den mest indflydelsesrige danske musikfamilie i moderne tid.
Samtidig vil de to også fortælle om deres musikalske virke, inspiration og tætte samarbejde. Det bliver en interessant fortælling om familie, kulturel dannelse, performance, komposition og improvisation.

En stor oplevelse og en fantastisk baggrund for koncerten samme aften.

Koncert kl. 19:30


Anders Koppel, hammondorgel
Benjamin Koppel, saxofon
Marie Carmen Koppel, sang
Peter Nilsson, trommer

Siden Benjamin var dreng har han spillet sammen med sin far, Anders Koppel.
Han var blandt andet hyppig gæst i det legendariske orkester Bazaar, hvor Anders Koppel spillede sammen med legenderne Peter Bastian og Flemming Quist Møller.

Når de to mødes på senen, så opstår der magi. De to generationer Koppel er begge musikere, der altid har arbejdet i grænselandet mellem rytmisk og klassisk musik. Altid med en fremdrift og nysgerrighed mod nye oplevelser og overraskelser. Her spiller de sammen med den fænomenale svenske trommeslager Peter Nilsson, og sammen udforsker de deres yderst medrivende musikalske landskab.
Vi har i Faaborg Musikforening ønsket at udvide med endnu et Koppel familiemedlem. Som noget helt særligt denne aften, kommer Anders Koppels datter Marie Carmen Koppel med på scenen og giver en række af hendes numre tilpasset Koppel og Søns univers.

Billetpriser: Foredrag og koncert medlemmer kr. 225,- ikke medlemmer kr. 275,-
børn og studerende kr. 50,-
www.faaborgmusikforening.dk