Andreas Brantelid m.fl.
Andreas Brantelid og Christian Ihle Hadland

Dato: 28. marts 2017 kl. 19.30
Dørene åbnes kl. 18.30

Nummererede siddepladser

Andreas Brantelid, cello
Christian Ihle Hadland, klaver
Cellisten Andreas Brantelid er udnævnt til P2 Kunstner 2017
Han er 29 år og spiller over hele verden. Som P2 Kunstner 2017 skal han blandt andet være med til at formidle klassisk musik til radiolytterne.
Som P2 Kunstner skal Andreas Brantelid fordybe sig i cellosonater af Beethoven.
Det skal han i selskab med den norske pianist Christian Ihle Hadland. P2 følger de to kunstnere, når de spiller sig igennem fem cellosonater af Beethoven.

Andreas Brantelid begyndte med at spille cello allerede som fireårig, og han havde sin debut sammen med Det Kongelige Kapel som 14-årig. I dag spiller han sammen med en række store orkestre, og i 2017 skal han være P2 Kunstner.

Danmarks måske mest lovende cellist nogensinde, Andreas Brantelid, har slået sig sammen med en af Norges mest efterspurgte pianister, Christian Ihle Hadland. Tilsammen udgør de en musikalsk cocktail i verdenseliten.

Brantelid debuterede som 14-årig med Elgars cellokoncert og blev herefter sendt på Europatourné af European Concert Hall Organization som ?Rising Star?.
I dag optræder han over hele verden med orkestre som London Philharmonic og Mahler Chamber Orchestre, og han har givet solokoncerter i både Wigmore Hall i London og i Carnegie Hall i New York.

Christian Ihle Hadland begyndte at spille klaver som 8-årig og debuterede i 2008. Siden er han blevet hyldet verden over. Han har
udgivet en række cd?er og er især blevet rost for sin indspilning af Mozarts klaverkoncerter sammen med Oslo Filharmonien.

Program

BEETHOVEN Cello Sonata No. 1 in F major Op.5 No.1
BEETHOVEN Cello Sonata No. 2 in G minor Op.5 No.2
---
BEETHOVEN Cello Sonata No.3 in A Major, Op.69
BEETHOVEN Cello Sonata No.4 in C Major, Op.102 No.1
BEETHOVEN Cello Sonata No.5 in D Major, Op.102

www.faaborgmusikforening.dk

Varighed: ca. 2 timer

Arrangør: Faaborg Musikforening