Sommer i Tyrol

Frøbjerg Festspil 2017 præsenterer

Sommer i Tyrol

Spillerperiode 09.08.16 - 26.08.16
Nummerede siddepladser

I Hotel Den Hvide Hest ved Wolfgangsøen i det tyrolske Østrig udspiller der sig næste sommer en lille, men ikke ubetydelig strid. Undertøjsfabrikant Møller har opfundet noget helt nyt: undertrøje og underbukser ud i ét. Men hans konkurrent Sigismund Sülzheimer har kopieret den geniale idé, men med en lille ændring. Møllers model knappes forfra, Sülzheimers derimod bagfra. Og nu vil forknapper Møller helt forbyde Sülzheimers bagknapperi.
Miseren fører forunderligt nok til forførende sang og stormende forelskelser, hvorved der opstår masser af sød musik. Og midt i det hele står overtjener Leopold med sin ugengældte kærlighed til den skrappe kromutter, Josepha.

Persongalleriet er sjovt, skævt og særdeles underholdende; vi møder bl.a. den sure buksefabrikant Julius V. Møller, hans læspende datter Clara, den pertentlige og næsten hysterisk sparsommelige professor Hinzelmann, den uimodståeligt selvoptagne charmetrold Sigismund Sülzheimer og selveste kejser Franz Joseph II.
Alt dette er krydret med en lang række af kendte og skønne ørehængere såsom "Man kan vel ikke gøre for, at man har charme", "Ja, ja, ja, nu kommer jeg...", "I sommersol ved Den hvide hest", "Livet er nu engang så..." og "Rigdom har jeg ej" - alle er de med til at gøre forestillingen til den verdensklassiker, den er blevet.
Det er ikke tilfældigt, at forestillingen i snart 100 år har fyldt teatersale over hele verden. Dejligt fængende musik, nogle gode og sjove figurer og ikke mindst en skøn kærlighedshistorie med det enkle budskab; at kærligheden sejrer trods alt.

Vi ser frem til at omdanne Frøbjerg Bavnehøj til det smukke alpeland, når vi næste sommer blænder op for "Sommer i Tyrol" - glæd jer til denne skønne klassiker på Højen.